Dogodki so za člane brezplačni. Organiziramo dogodke štirih ključnih stebrov in sicer coaching skupnost, osebni razvoj in razvoj kompetenc coachev, razvoj in pozicioniranje poslovanja coachev in marketing in komunikacija.

V ICF Slovenia Chapterju organiziramo tudi dogodke, ki prinašajo CCE točke. Na leto bomo organizirali 6 CCE dogodkov. Točke boste lahko uporabili pri vaših osebnih akreditacijah.

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Kako voditi evidence o opravljenih urah coachinga za namene osebnega certificiranja kot ACC, PCC ali MCC (online)

26 oktobra @ 18:00 - 20:00

Kako voditi evidence o opravljenih urah coachinga za namene osebnega certificiranja kot ACC, PCC ali MCC 

Coaching je v Sloveniji in v svetu v porastu. Če razmišljate, da bi se osebno certificirali pri ICF kot ACC, PCC ali MCC, je zelo pomembno, da sproti vodite evidenco opravljenih ur coachinga, v angleščini je to t. i. coaching log. Skupaj bomo preverili, ali svoje izkušnje že beležite skladno z zahtevami ICF: Kdaj lahko ure začnemo vpisovati? // Kaj šteje za plačane in kaj za pro bono ure? // Kako vpisujemo ure z individualnimi strankami? // Kako vpisujemo ure, ko smo izvajali skupinski ali timski coaching? // Kako vpisujemo ure internega coachinga? // Kako vpisujemo ure, ko nas najame organizacija, da coachamo njihovega zaposlenega/tim (ang. »third-party coaching«)? // Kako vpisujemo ure, kadar zaradi nerazkrivanja podatkov ne moremo vpisovati osebnih podatkov strank?

*******************

 

Podrobnosti

Datum:
26 oktobra
Čas:
18:00 - 20:00
Shopping Basket