Dogodki so za člane brezplačni. Organiziramo dogodke štirih ključnih stebrov in sicer coaching skupnost, osebni razvoj in razvoj kompetenc coachev, razvoj in pozicioniranje poslovanja coachev in marketing in komunikacija.

V ICF Slovenia Chapterju organiziramo tudi dogodke, ki prinašajo CCE točke. Na leto bomo organizirali 6 CCE dogodkov. Točke boste lahko uporabili pri vaših osebnih akreditacijah.

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Mentorstvo in coaching z mladimi brezposelnimi

22 oktobra @ 17:00 - 18:00

Na delavnici bomo spoznali program Nacionalne sheme mobilnosti, ki deluje v okviru Zavoda RS za zaposlovanje. Erika Dolenc, mentorica in coachinja v programu, nam bo predstavila delo z mladimi brezposelnimi ter vlogo mentorja in coacha. Skupaj bomo raziskovali kako se vlogi razlikujeta in kako postaviti ločnico med njima, ki je v korist mladi osebi ter njenemu napredku in razvoju.

Predavanje bo vodila:

Erika Dolenc je univerzitetna diplomirana socialna delavka, s pedagoško-andragoško izobrazbo, Associate Certified Coach (ACC), mentorica mladim in moderatorka skupinskih procesov. Svojo karierno pot je začela kot mladinska delavka in na tem področju delovala 10 let. Trenutno dela kot mentorica Nacionalne sheme mobilnosti na ZRSZ in izvaja karierne coachinge in treninge z mladimi brezposelnimi. V popoldanskem času se posveča coachingu v svojem podjetju Zorni kot.

Podrobnosti

Datum:
22 oktobra
Čas:
17:00 - 18:00
Shopping Basket