Dogodki so za člane brezplačni. Organiziramo dogodke štirih ključnih stebrov in sicer coaching skupnost, osebni razvoj in razvoj kompetenc coachev, razvoj in pozicioniranje poslovanja coachev in marketing in komunikacija.

V ICF Slovenia Chapterju organiziramo tudi dogodke, ki prinašajo CCE točke. Na leto bomo organizirali 6 CCE dogodkov. Točke boste lahko uporabili pri vaših osebnih akreditacijah.

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Pravilna uporaba logotipov in nazivov ICF (online)

3 novembra @ 18:00 - 20:00

Morda zveni sugoparno, a za promocijo coachinga in upoštevanje etičnega kodeksa in še česa je pomembno, da se seznanimo tudi s tem. Splošno pravilo je, da tretja oseba ne sme uporabljati logotipa Mednarodne coaching federacije (International Coaching Federation – ICF). Obstajajo sicer omejene okoliščine, v katerih tretja oseba lahko uporabi logotip federacije. Ker se v slovenskem prostoru pojavlja tudi napačna raba omenjenih logotipov in nazivov ICF, bomo predstavili pravila ICF (Branding Manual): v povezavi z ICF, z osebno certifikacijo ACC, PCC in MCC in v povezavi s programi, akreditiranimi pri ICF, tj. CCE, ACSTH in ACTP.

torek, 3. november, 18.00–19.30,

Podrobnosti

Datum:
3 novembra
Čas:
18:00 - 20:00
Shopping Basket