Dogodki so za člane brezplačni. Organiziramo dogodke štirih ključnih stebrov in sicer coaching skupnost, osebni razvoj in razvoj kompetenc coachev, razvoj in pozicioniranje poslovanja coachev in marketing in komunikacija.

V ICF Slovenia Chapterju organiziramo tudi dogodke, ki prinašajo CCE točke. Na leto bomo organizirali 6 CCE dogodkov. Točke boste lahko uporabili pri vaših osebnih akreditacijah.

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Razlika med mentorjem in coachem

21 oktobra @ 17:00 - 18:00

Na predavanju bo predstavljen mentorski program Nacionalna shema mobilnosti, ki deluje v okviru EURES, Zavoda RS za zaposlovanje ter razlike v načinu dela mentorja in coacha. Predstavljena bo uspešna zgodba udeleženke, izzivi, ki nastajajo pri prehajanju med vlogama mentorja in coacha, ter kako vlogi jasno razmejiti.

Predavanje bo vodila:

Erika Dolenc je univerzitetna diplomirana socialna delavka, z pedagoško-andragoško izobrazbo, coach, mentor mladim in moderator skupinskih procesov.

Svojo karierno pot je začela kot mladinska delavka, kjer je delovala 10 let. Trenutno dela kot mentor  Nacionalne sheme mobilnosti na ZRSZ, kjer izvaja delavnice in karierne coachinge z mladimi brezposelnimi. V popoldanskem času se posveča coachingu v svojem podjetju Zorni kot.

Podrobnosti

Datum:
21 oktobra
Čas:
17:00 - 18:00
Shopping Basket