Dogodki so za člane brezplačni. Organiziramo dogodke štirih ključnih stebrov in sicer coaching skupnost, osebni razvoj in razvoj kompetenc coachev, razvoj in pozicioniranje poslovanja coachev in marketing in komunikacija.

V ICF Slovenia Chapterju organiziramo tudi dogodke, ki prinašajo CCE točke. Na leto bomo organizirali 6 CCE dogodkov. Točke boste lahko uporabili pri vaših osebnih akreditacijah.

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Zaupanje in varnost kot ključna kompetenca coacha

5 oktobra @ 17:00 - 19:00

Gradnja odnosa s klientom je na začetku lahko hkrati zahtevno in razburljivo. Za kliente to lahko predstavlja občutek, da nekoga povabijo v svoj privatni prostor. Kakšen vtis bodo naredili, ko začne coach raziskovati njihovo preteklost, sedanjost in prihodnost?  Za coacha pa vedno obstaja nevarnost, da se prehitro in prekmalu poglobi v proces, brez, da bi zgradil dobre temelje.

Kakovosten odnos temelji na zaupanju, izkazovanju spoštovanja klientove identitete, zaznavanja, sloga in jezika. To zahteva fleksibilnost v vedenju, prizadevanje razumeti drugega v njem lastnem kontekstu, kar lahko vključuje njegovo identiteto, okolje, izkušnje, vrednote in prepričanja. In zagotovo prinaša kakovostnejše odnose na vseh življenjskih področjih.

Kot coachi se moramo zavedati, kdaj in kako vstopamo v klientov sistem in vedeti, kako iz njega tudi izstopiti. Kako razvijati odnos vzajemnega spoštovanja in zaupanja. Edina najpomembnejša veščina v grajenju odnosa je zavedanje drugega in sebe v odnosu na drugega. Iz zavedanja nastane odnos!  Takšen, ki ustvarja varno, podporno okolje, ki bo klientu omogočilo, da se svobodno izraža. In v tem odnosu, skupaj plešeta.

Na delavnici se bomo poglobili v  zaupanje in varnost pri gradnji odnosa z uporabo tehnik utelešenja in somatike. Delavnica bo potekala v živo, v učnem centru Glota Nove na vrtu in okolici.

Prosimo vas, da s seboj prinesete masko, saj bo delo potekalo delno zunaj delno v učilnici.

V primeru omejitev, bomo delavnico prestavili na kasnejši čas, ko bo izvedba mogoča.

 

Z vami bo Jasna Knez, ICF ACC & EMCC EIA SENIOR, Executive & Team Coach.

Jasne se je  specializirala za transformacijski vodstveni in poslovni coaching ter timski coaching v podjetjih in organizacijah, kjer uporablja sistemsko & integralno teorijo ter Jungovo psihologijo. Vključuje nove napredne pristope pri razvoju poslovnih potencialov posameznikov in organizacij.

O sebi pove: Delo, ki ga opravljam me navdušuje in bogati. Moja strast je odkrivanje neizkoriščenega potenciala pri ljudeh, ki ga lahko s pravo stopnjo podpore, izziva in spodbude obudimo, da dosežejo tisto, kar si želijo. Transformacija posameznikov pa se lahko zgodi le z ustvarjanjem varnega in »pravega« prostora za delo. Zato sem vedno osredotočena na to, kako lahko za vas, najdem najboljši pristop, da premagate svoje največje izzive in dosežete želene rezultate. Sama temu rada rečem popotovanje junaka – pot odkrivanja in spoznavanja, kjer vas, kot vaš coach, v zaupnem procesu, podpiram pri vsakem vašem koraku, do cilja.

 

 

 

Podrobnosti

Datum:
5 oktobra
Čas:
17:00 - 19:00
Shopping Basket