Dogodki so za člane brezplačni. Organiziramo dogodke štirih ključnih stebrov in sicer coaching skupnost, osebni razvoj in razvoj kompetenc coachev, razvoj in pozicioniranje poslovanja coachev in marketing in komunikacija.

V ICF Slovenia Chapterju organiziramo tudi dogodke, ki prinašajo CCE točke. Na leto bomo organizirali 6 CCE dogodkov. Točke boste lahko uporabili pri vaših osebnih akreditacijah.

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Fotografija kot medij za prebujanje zavedanja, 2 CCE

19 oktobra @ 17:30 - 19:30

V sebi imamo odgovore, ki jih potrebujemo, coach pa nam pomaga, da jih sami ozavestimo, odkrijemo in udejanimo. V tej interaktivni  delavnici bomo s pomočjo orodij Points of You®, ki jih strokovnjaki širom sveta uporabljajo kot medij za poglobljeno komunikacijo, kreiranje pomena in spoznanj ter doprinos k izboljšanju kakovosti življenja, raziskovali nam pomembna življenjska vprašanja.

Izkusili bomo, kako je fotografija lahko močno orodje za širjenje perspektiv, raziskovanje zunaj okvirov trenutnega razmišljanja, prebujanje zavedanja in načrtovanje nadaljnjih korakov.  Izkusili bomo tudi moč zgodbe, glasbe in tišine, ki so sestavni del metodologije Points of You® in skupaj orodji Points of You® izzivajo naš razum in nam pomagajo zaobiti naše ustaljene, zakoreninjene načine razmišljanja in delovanja ter iskati sveže, kreativne poglede in rešitve.

 

Dogodek je namenjen članom in prinaša 2 CCE točki.

 

Z vami bo Dragana Prijanovič, PCC, CMC, certificirana trenerka L.1 programov Points of You® Akademije.

Več kot 10 let je bila odgovorna za razvoj kadrov v podjetju in med drugim tudi vzpostavila interno akademijo, sistem e-učenja in skrbela za kontinuirano usposabljanj internih trenerjev. Želja po doprinosu k rasti in razvoju širše kot le v organizaciji, jo je potegnila na samostojno pot na področju moderiranja skupinskih procesov, izobraževanja, coachinga in HRM projektov. Več kot 25-letne izkušnje sodelovanja v različnih skupinskih procesih in razumevanje procesov in skupinske dinamike v organizacijah, so ji dobra popotnica na področju razvoja organizacij in sodelovalnega voditeljstva ter povezovanju timov in skupin v plodovito sodelovanje.

 

Člani povezavo za prijavo prejmete po e-pošti.

 

Podrobnosti

Datum:
19 oktobra
Ura:
17:30 - 19:30

Prizorišče

On-line
Shopping Basket