Dogodki so za člane brezplačni. Organiziramo dogodke štirih ključnih stebrov in sicer coaching skupnost, osebni razvoj in razvoj kompetenc coachev, razvoj in pozicioniranje poslovanja coachev in marketing in komunikacija.

V ICF Slovenia Chapterju organiziramo tudi dogodke, ki prinašajo CCE točke. Na leto bomo organizirali 6 CCE dogodkov. Točke boste lahko uporabili pri vaših osebnih akreditacijah.

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Gradnja odnosa in zaupanja s pomočjo reflektivne prakse – sistemski pogled – CCE dogodek

5 oktobra @ 17:30 - 19:30

Gradnja odnosa in zaupanja s pomočjo reflektivne prakse skozi sistemske leče, 2 CCE

Dogodek za člane in prinaša 2 CCE točke. (Establishing relationship, trust and intimacy with the client through systemic lenses)

 

Vzpostavitev coaching odnosa, medsebojnega spoštovanja in zaupanja je ključno za vse coache. Zavedati se moramo, kdaj in kako vstopamo v sistem klienta in tudi vedeti & znati, kako iz njega izstopiti nenavezano. To postavlja pomembno mesto refleksivni praksi, kot ključen del utelešenja coaching miselnosti. Kakovosten odnos temelji na zaupanju, izkazovanju spoštovanja klientove identitete, zaznavanja, sloga in jezika z zavedanjem sistemov, katerih del je. Vse to pa zahteva fleksibilnost v vedenju, prizadevanje razumeti drugega v njem lastnem kontekstu, kar lahko vključuje njegovo identiteto, okolje, izkušnje, vrednote in prepričanja. Zahteva refleksijo coaching odnosa (coach – klient)  in refleksijo coaching prakse (coach – praksa). Da ozaveščamo tako imenovane lastne vzorce zaznavanja, čustev, misli in sistemov, ki nas obdajajo v coaching seansah.

Na tej interaktivni delavnici bomo raziskovali in se poglobili v načine kako integrirati refleksivno prakso zavedanja sistemov v vaše coaching okolje skozi ključne kompetence, vključno z gradnjo coaching miselnosti, gradnje zaupanja in varnosti ter ohranjanja prisotnost.

Z vami bo Jasna Knez, PCC & EIA SENIOR, Executive & Team Coach, Coaching trenerka in mentorica  ter podpredsednica ICF Chapter Slovenia.

 

 

 

Podrobnosti

Datum:
5 oktobra
Čas:
17:30 - 19:30
Spletna stran:
Člani boste povezavo do webinarja dobili po elektronski pošti.

Prizorišče

On-line
Shopping Basket