Dogodki so za člane brezplačni. Organiziramo dogodke štirih ključnih stebrov in sicer coaching skupnost, osebni razvoj in razvoj kompetenc coachev, razvoj in pozicioniranje poslovanja coachev in marketing in komunikacija.

V ICF Slovenia Chapterju organiziramo tudi dogodke, ki prinašajo CCE točke. Na leto bomo organizirali 6 CCE dogodkov. Točke boste lahko uporabili pri vaših osebnih akreditacijah.

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Vzpostavitev in ohranjanje dogovorov v coachingu skozi koncepte transakcijske analize, CCE

7 decembra @ 18:00 - 19:30

Namen: Predstaviti koncept pogodbe v transakcijski analizi v povezavi s kompetencami ICF, ki jih lahko udeleženci uporabljajo v svoji coaching praksi

Cilj: Udeleženci bodo po delavnici znali pri svojem coaching delu uporabljati koncept pogodbe, ki bo vključevala načela transakcijske analize ter ustrezala smernicam kompetenc ICF.

Delavnica je zasnovana za coache in tiste, ki se ukvarjajo s coachingom ter želijo izboljšati svoje coaching veščine in razumeti, kako lahko uporabijo koncept pogodbe v transakcijski analizi v svoji praksi. Hkrati pa bodo spoznali, kako ta koncept tesno povezan s kompetencami ICF. Delavnica bo interaktivna in osredotočena na praktične veščine, ki jih udeleženci lahko takoj uporabijo v svojem delu.

Program;

  • osnovne predpostavke TA,
  • socialni in psihološki nivo komuniciranja,
  • 3P,
  • vrste pogodb,
  • lastnosti dobre pogodbe.

O Marijeti: Marijeta Kobetič, ACC in EIA Practitioner profesionalna coachinja je doktorica znanosti iz področja pedagogike, z dolgoletnimi izkušnjami na področju osebnega svetovanja. Svoje izkušnje iz šolstva, svetovanja in dela z ljudmi združuje v raznolik coaching pristop. Njeno delo je preplet različnih metod, od transakcijske analize, metoda socialnega varstva, integrativnega coachinga in drugih.

“Vzpostavitev in ohranjanje dogovorov v coachingu skozi koncepte transakcijske analize”

Podrobnosti

Datum:
7 decembra
Ura:
18:00 - 19:30
Shopping Basket