Zakaj postati ICF coach

ICF Slovenia Charter Chapter se zavzema za razvoj coaching stroke z vzpostavljanjem visokih etičnih standardov ter zagotavlja povezovanje coachev, ki so akreditirani in certificirani pri ICF, z različnih področjih coachinga.

ICF Slovenia Charter Chapter predstavlja različne vrste industrije coachinga, člani pa si prizadevajo za doseganje skupnega cilja – dvig zavedanja o coachingu, ohranjanje integritete stroke in nenehen razvoj coachev na osnovi najnovejših raziskav in praks.

Coaching je poklic v porastu. Ravno tako se coaching kot profesija razvija in ima različno kredibilnost v različnih delih sveta. Največjo kredibilnost coach doseže, ko mu jo priznajo stranke in stroka. Da pa si kot coachi lahko zagotovite kredibilnost, je pomembno, da se izobrazite za ta poklic in se zavežete k stalnemu usposabljanju, osebnemu razvoju in predvsem praksi. 

Coaching ni samo poklic, je način življenja. 

ICF postavlja standarde v coachingu, je mednarodno izredno uveljavljena zveza za coaching in uživa visok nivo kredibilnosti.

Z razumevanjem in osvojitvijo ICF kompetenc (akreditirani programi za usposabljanje coachev ACTP, ACSTH in CCE), spoštovanjem ICF etičnega kodeksa in s pridobljeno eno od osebnih certifikacij  (ACC – pridruženi certificirani coach, PCC – profesionalni certificirani coach in MCC – mojster certificirani coach) si zagotovite coaching veščine, coaching miselnost ter kredibilnost.

 

Pridruži se ICF Slovenija Chapter

Skupaj rastemo, se razvijamo in veselimo. 

http://www.icfslovenia.org/home/upravni-odbor/