ICW2020_SocialPost1

BREZPLAČNI COACHING ZA ŠIRŠO JAVNOST

V času mednarodnega tedna coachinga  (od 4. do 10. maja 2020) bodo člani Mednarodne coaching zveze po vsem svetu praznovali moč in pozitiven vpliv strokovnega coachinga  na posameznike, organizacije, skupnosti in svet.

 Tej priložnosti se pridružuje tudi slovenska podružnica Mednarodne coaching zveze – ICF Slovenia Chapter.

 Skupaj z vsemi člani ICF Slovenia chapter bomo v času med 4. in 10.5. 2020 organizirali spletne dogodke in BREZPLAČNI coaching za širšo javnost.

Namen Mednarodnega tedna coachinga je ozaveščati javnost o koristnosti coachinga ter ga približati čim večjemu številu ljudi. Naše poslanstvo je dvig kakovosti življenj posameznikov, podjetij in skupnosti. Verjamemo, da je coaching en od učinkovitejših načinov, kako podpreti posameznike, skupine, podjetja in skupnosti pri doseganju ciljev, odkrivanju in realizaciji potencialov, vzpostavljanju boljših odnosov in kreiranju bolj izpolnjujočega življenja.

Za koga?

  • Za vse posameznike, ki jih zanima coaching, kakšne prednosti jim lahko prinese in želijo izkusiti coaching na lastni koži.

Kdaj?

Kje?

  • Spletna predavanja se bodo odvijala preko ZOOM platforme. Povezavo do spletnega predavanja bodo prejeli vsi, ki se bodo prijavili na TEJ POVEZAVI.
  • Brezplačni coaching se bo organiziral individualno in bo potekal preko ZOOM platforme.
  • Spletna stran Mednarodnega tedna coachinga : (spletna stran)

Kontakt

Za dodatne informacije o dogodku, prošnjah za intervju ali izjave za javnost, se prosim obrnite na Mašo Ribnikar Katjtner,  041 885 423,  email: info@icfslovenia.org

ICF Slovenia chapter je član Mednarodne zveze za coaching, ki združuje 143 chapterjev ter preko 35.000 članov po celem svetu. V Sloveniji je bil ICF Slovenia chapter ustanovljen  v začetku leta 2020 in trenutno združuje 30 članov in več kot 40 pridruženih članov.  Več na: www.icfslovenia.org

Leta 2020 Mednarodna coaching zveza (ICF) praznuje 25 let obstoja kot svetovna organizacija coachev. Mednarodna coaching zveza (ICF)  je namenjena napredovanju poklica coacha z postavljanjem visokih etičnih standardov, zagotavljanjem neodvisnega certificiranja in izgradnjo svetovne mreže pooblaščenih coachev v različnih coaching disciplinah. Njenih 35.000 članov, ki se nahajajo v 143 državah, si prizadevajo za skupni cilj povečati ozaveščenost o coachingu, ohraniti integriteto poklica in se nenehno izobraževati s pomočjo najnovejših raziskav in sodobnih praks.

Tags: No tags